X

Bakgrunn og historie

Pegasus Kontroll ble startet i 1996 i Kristiansand. Bakgrunnen var et oppriktig ønske om å drive et litt utradisjonelt vaktselskap basert på spesialisering innen sivile kontrolltjenester. Resultater og mennesker skulle stå i sentrum. Kunden skulle være vår utviklende partner.

Pegasus Kontroll satset bevisst på mennesker som hadde lyst til å skape unike resultater for kunden gjennom kontrollnysgjerrighet og faglig dyktighet. Hos oss skal et problem være mulighet til å imponere!

I 1998 etablerte Pegasus Kontroll AS kontor i Stavanger, 2000 i Oslo, 2008 i Bergen, 2011 i Ålesund ,2012 i Trondheim og sist i 2014 i Bodø. I 2015 gikk vi inn i et strategisk samarbeid med Precont AB i Sverige.  

Vårt mål har vært å være et landsdekkende kontrollselskap.Vi leverer i dag tjenester fra Svalbard, Kirkenes til Lindesnes . Vi er 100 dyktige medarbeidere som gjør vårt ytterste for at kundens investering skal gi resultat. Vi vokser stadig og har siden starten hatt positive driftsresultater.

I dag kan vi se tilbake på en spennende snart 20 år historie. Vi vokser kontrollert, vi bygger stein på stein. Vi har langsiktige kunderelasjoner som vitner om gode leveranser over tid.

[Tilbake]